L’Hospital Sant Joan reprèn les xerrades informatives de futures mares i pares

A partir d’ara, aquestes xerrades, que van a càrrec de l’equip de llevadores de l’àrea maternoinfantil, es faran en format virtual els dimecres a les 12 del migdia, amb l’objectiu que les futures mares i pares puguin conèixer l’hospital on naixerà el seu nadó.

L’Hospital Sant Joan reprèn aquest dimecres les xerrades informatives adreçades a futures mares i pares, que al seu moment es van haver de suspendre per la crisi sanitària de la Covid 19. A partir d’ara, aquestes xerrades, que van a càrrec de l’equip de llevadores de l’àrea  maternoinfantil, es faran en format virtual els dimecres a les 12 del migdia, amb l’objectiu que les futures mares i pares puguin conèixer l’hospital on naixerà el seu nadó. 

Concretament, s’hi farà un recorregut audiovisual per diferents espais com consultes externes,  sales de parts i habitacions de maternitat i s’informarà de les diferents fases del procés del part i  el puerperi, per tal de donar a conèixer la manera com es treballa, quins són els professionals  implicats, els circuits habituals o el pla de part, així com també per poder aclarir qualsevol dubte que es plantegi.  

La participació és lliure i gratuïta, i només cal connectar-se el dia i l’hora indicats a aquest enllaç. 

 

El calendari fins al mes de juny és el  següent: 

  • 27 de gener de 2021 
  • 10 i 24 de febrer de 2021 
  • 10 i 24 de març de 2021 
  • 21 d’abril de 2021 
  • 5 i 19 de maig de 2021 
  • 2 i 16 de juny de 2021 

Totes les xerrades començaran a les 12 h.