L’exposició “Lliures i sense por” es trasllada a l’Ateneu Juvenil de Cambrils

La mostra de l’Institut Català de les Dones també ha passat pel vestíbul de l’Ajuntament en el marc de les Jornades dels Bons Tractes

L’exposició “Lliures i sense por” es podrà visitar a la planta baixa de l’Ateneu Juvenil de Cambrils del 29 de novembre al 17 de desembre. La mostra, comissionada i dissenyada per l’Institut Català de les Dones i Creación Positiva, reivindica el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat.

Es tracta d’una exposició de nou plafons pensada com a recurs formatiu per reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència.

Aquesta mostra ja ha fet una primera parada al vestíbul de l’Ajuntament de Cambrils, on s’ha instal·lat del 22 al 26 de novembre en el marc de les Jornades dels Bons Tractes.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que l’objectiu és acostar l’exposició a les persones joves que passen diàriament per l’Ateneu i ha afirmat que cal seguir apostant per diferents opcions i recursos que ajudin a treballar i promoure la salut jove. L’activitat està emmarcada en el programa de salut jove del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2021.