L’Ajuntament de Cambrils promou nous Plans d’Ocupació Municipals per a persones aturades

El consistori contractarà a 16 persones per a la realització de treballs d’interès públic i social de consergeria, manteniment i administració

L’Ajuntament de Cambrils promou la tercera edició dels Plans d’Ocupació Municipals per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. Aquesta línia amb finançament íntegrament municipal s’emmarca en el Pla de xoc per fer front a la pandèmia, que també inclou altres mesures que s’han portat a terme per pal·liar l’actual situació d’atur.  

 

Aquests plans municipals complementen els plans subvencionats per la Generalitat i permeten arribar a més segments de població en situació desfavorida. L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, disparades en temps de crisi econòmica; millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.  

 

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds del 14 de maig al 2 de juny presencialment a l’OAC o a través de la seu electrònica https://seu.cambrils.cat. Per fer el tràmit a l’OAC cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 977794579 o bé a través del web https://citaprevia.gestorn.com/cambrils/#nbb 

 

En aquesta convocatòria l’Ajuntament contractarà a 16 persones durant sis mesos a partir del mes de juny per a la realització de feines de consergeria en equipaments municipals, de manteniment de la via pública, senyalització, zona esportiva i equipaments educatius, i de suport administratiu.