L’Ajuntament de Cambrils presenta les activitats esportives i de lleure d’estiu per infants i joves

Enguany s’ofereixen un total de 2.500 places per la població infantil i juvenil i, per segon any consecutiu, s’estableix el sistema de tarifació social

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un total de 2.500 places d’activitats esportives i de lleure per la població infantil i juvenil per aquest estiu 2021, que enguany es titulen “Un estiu olímpic: les Olimpiades d’en Cam: Citius, Altius i Fortius”. El gruix de les places que s’ofereixen estan orientades a la programació pel públic infantil, però també s’han programat activitats per joves de fins a 17 anys. A més, els diferents casals es complementen amb els cursos de natació, vela i estades nàutiques i les activitats obertes i gratuïtes a la platja del Regueral.  

 La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha remarcat els protocols de seguretat que s’aplicaran i ha explicat que enguany també s’utilitzaran les instal·lacions de les escoles Marinada i Mas Clariana, a més del Palau d’Esports, per reduir els recorreguts i poder oferir més activitats.      

 Arran de l’organització i el bon funcionament dels casals d’estiu de l’any passat, per aquest estiu 2021, i tenint en compte el context d’excepcionalitat, es continuaran extremant les mesures de seguretat i salut seguint tots els protocols, guies i models de prevenció i seguretat que ha elaborat la Direcció General de Joventut de la Generalitat.  

Els casals d’estiu s’ofereixen per setmanes del 28 de juny al 27 d’agost. Les inscripcions es faran a partir del 24 de maig al Palau Municipal d’Esports per les activitats per infants i joves d’3 a 17 anys, i a partir del 26 de juny pels cursos de natació, vela, i estades nàutiques.  

 Per segon any consecutiu, s’estableix un sistema de tarifació social amb bonificacions del 25%, 50% i 75% al preu de les activitats i dels serveis d’acollida i menjador; així com del 25 i/o 50% de les activitats de l’Estenedor per joves de 12 a 25 anys.  

 Activitats, edats, horaris i preus  

 El gruix de les places que s’ofereixen estan orientades a la programació pel públic infantil, de 3 a 10 anys. Concretament es reparteixen de la següent manera: 

 1.600 places per les  CAMBRIVACANCES,  nens i nenes de 3 a 10 anys, de 9 a 13h. A part d’oferir activitats al Palau d’Esports també es realitzaran a l’Escola Marinada i Escola Mas Clariana. Es realitzen tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar al nen des d’un punt de vista integral i lúdic sense perdre de vista el vessant educatiu i informatiu. Diàriament també faran alguna activitat en anglès per ampliar el seu coneixement i reforçar. 

50 places per les  SUMMER CAMBRI. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys (1r a 6è). Tallers, activitats lúdiques, sortides programades… És tot en anglès. Aquesta activitat és per setmanes de 9 a 13h i va a càrrec de professors titulats en llengua anglesa.  

300 places per les  VACANCES MULTIESPORTIVES, per joves de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Conjunt d’activitats esportives, jocs i/o esports individuals i col·lectius. Es realitzaran en diferents dependències i/o espais esportius de Cambrils: Pista Atletisme, Palau d’esports, Platja Regueral. 

350 places per les  SORTIDES A LA PLATJA, de 9 a 14 anys i de 9h a 13h. Activitats esportives on les protagonistes són la bicicleta i la platja. Es practiquen diferents esports en el medi natural i setmanalment realitzen una sortida en algun lloc del municipi. Les sortides amb bicicleta permeten viure noves experiències i gaudir d’un entorn únic i privilegiat. 

200 places per les  AVENTURA’T, per joves de 14 a 17 anys, de 10h a 13h. Diferents activitats: vòlei platja, caiac, banana, Paddle Surf, bicicleta… Setmanalment es realitzarà una activitat estrella.