La Unió de Botiguers de Reus treballa per una campanya de rebaixes segura

Els establiments enceten una campanya marcada per les restriccions d’horaris i reforçant les mesures de seguretat als locals.

Diverses persones amb bosses de compra al carrer Monterols de Reus. ACN

Els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Reus han reprès l’activitat  aquest dijous encetant l’habitual campanya de rebaixes posterior a les festes  de Nadal. Enguany, la campanya arriba especialment marcada per les  restriccions de mobilitat a nivell municipal i el tancament del comerç no  essencial durant el cap de setmana. Tot i les limitacions, es manté l’activitat  reforçant el compliment de les mesures de seguretat als establiments. 

En la mateixa línia dels darrers mesos, el comerç de proximitat manté actius els  diferents canals de contacte amb els usuaris per tal de facilitar al màxim el  servei, ja sigui a la botiga física o a través de la venda en línia. Cada comerç disposa d’eines pròpies i esmerça esforços per seguir obrint portes, oferir un  millor servei i ajudar a esponjar el flux de gent al carrer i als establiments; contribuint així a una major seguretat a l’hora de realitzar les compres  d’aquesta campanya de rebaixes. 

Des de la Unió de Botiguers de Reus confien, una vegada més, en la resposta positiva de la ciutadania i mantenen el seu compromís de treballar per ajudar al  sector comercial a seguir amb l’activitat en aquests moments difícils i que  requereixen un esforç col·lectiu. 

 

 

La UBR de tots els comerços de la ciutat 

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa,  promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del  1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en  moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i  reivindicar el comerç local i de proximitat.