La Policia Local de Mont-roig del Camp manté dia i nit els controls d’accés al municipi

L’operatiu ha detectat des del 16 de març i fins aquest moment prop de 300 persones que han desobeït el decret de confinament

La Policia Local de Mont-roig del Camp intensifica durant els dies de Setmana Santa els controls policials per tal d’evitar que les persones que tinguin segona residència al nostre municipi arribin a les seves llars. L’operatiu especial conjunt amb policies locals de municipis limítrofs i Mossos d’Esquadra es realitza amb més intensitat des del dijous al matí quan es va restringir el pas per algunes vies de circulació. En les últimes hores s’han muntat operatius especials durant la nit, per evitar que algunes persones puguin arribar al nostre municipi durant aquestes hores. Així mateix, també s’han muntat diversos controls per identificar a les persones que van als supermercats, on es demana el carnet d’identitat per confirmar la seva residència habitual.

Des de l’inici d’inici del confinament, el passat 16 de març, la Policia Local del nostre municipi ha imposat 285 denúncies per incompliment del confinament per l’estat d’alarma decretat per la crisi del Covid-19. Només el 2% de tots aquests casos de persones que han desobeït el confinament són de segona residència. En aquests casos, si se’ls detecta en ruta, se’ls obliga a tornar a casa després de la proposta de sanció que se’ls imposarà i, si es detecta que ja es troben a la segona residència, se’ls obliga al confinament en aquest domicili a partir d’aquest moment i també es denuncia l’incompliment del confinament.