S’aprova el model de gestió de la futura residència per a la gent gran de Vandellòs

Serà indirecta per concert, tal com es va aprovar a la sessió plenària que va tenir lloc ahir 31 d’agost

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la implantació del sistema de gestió indirecta per concert a la futura residència per a la gent gran de Vandellòs, amb els vots a favor del PSC, del PP i de la FIC i l’abstenció del PDeCat i d’ERC.

Així doncs, la nova residència per a la tercera edat, que es posarà en servei a l’edifici del centre assistencial de Vandellòs el darrer trimestre, segons es preveu, tindrà la mateixa modalitat de gestió que els centres de dia del municipi.

A la sessió plenària que va tenir lloc ahir dijous 31 d’agost, també es va aprovar, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals excepte el PDeCat (que es va abstenir) la proposta de l’alcalde de nomenar Manel Sánchez Aixart com a jutge de pau titular; Jordi Orriols i Bañon com a substitut.

D’altra banda, també es va donar llum verd a una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències. Aquest punt de l’ordre del dia es va aprovar amb els vots del PSC, PDeCat, ERC, la FIC i l’abstenció del PP. A la pàgina web de l’Ajuntament es pot consultar el text íntegre de la moció.