L’hotel del Pòsit es començarà a construir el 15 de setembre

Reduirà una planta per acabar amb els problemes que han endarrerit la seva construcció

L'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme de Cambrils amb els propietaris del solar on s'ha de construir l'hotel

El futur hotel de la plaça del Pòsit tindrà quatre plantes i no cinc com estava previst en el projecte original. Aquesta és la solució a què han arribat l’empresa Nazarent, propietària del terreny, i l’Ajuntament per desencallar els problemes que han endarrerit l’inici de la seva construcció sis anys.

Segons han explicat en roda de premsa el regidor d’Urbanisme, Joan Maria Artigau, i el propietari de Nazarent, Anatoliy Popeliusko, l’estructura de l’edifici tenia massa pes i calia reforçar els pilars del pàrquing que hi ha sota, però Estructuras Carvajal, empresa propietària de l’aparcament, no feia més que negar-s’hi i posar través.

Així doncs, el projecte ha estat renovat i l’hotel passarà a tenir una planta menys per disminuir el pes i no haver de reforçar els pilars de l’aparcament soterrani. Les 55 habitacions previstes per l’hotel es mantindran, però s’ha hagut de sacrificar la zona de botigues que hi havia d’haver a la planta baixa.

Nazarent ha sol·licitat un allargament de la llicència d’obres que estava a punt de caducar, però no li ha estat concedida perquè les obres encara no havien començat, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, motiu pel qual se li concedirà una de nova. Es preveu que les obres comencin el 15 de setembre i durin uns 18 mesos. Fins que no comencin, però, l’empresa propietària endarrerirà les xapes i ficarà un nou tancat amb ornaments que millorin la imatge de la plaça de cara a l’estiu.