L’Hospitalet de l’Infant impulsa la urbanització del sector de “L’Aigua al Coll”

El consistori ha iniciat els tràmits administratius previs

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha iniciat els tràmits administratius per desenvolupar urbanísticament el sector del Pla de millora urbana residencial número 4 “L’Aigua al Coll” de l’Hospitalet de l’Infant. Tal com ha informat l’alcalde, Alfons Garcia, a la darrera reunió a la qual van ser convocats els propietaris d’aquest sector, el passat 28 de setembre, el consistori ha tret a licitació la redacció i gestió dels documents tècnics i jurídics que permetran saber el cost real del desenvolupament i execució d’aquest sector, que es va començar a edificar fa dècades.

Aquest contracte, que té un preu de licitació de 119.000 euros, aproximadament, serà finançat en primera instància per l’Ajuntament, que com a impulsor del projecte avançarà els diners. Seran els propietaris del sector, però, els que acabaran assumint el cost d’aquests treballs previs, que tindran un termini d’execució de 36 mesos i començaran a principis de 2018, segons es preveu.

El sector de “L’Aigua al Coll”, que està situat al final de la Via Augusta, té una superfície d’uns 28.000 metres quadrats, i actualment no disposa de serveis bàsics, com ara enllumenat, aigua, clavegueram, carrers, etc. Amb l’encàrrec d’aquests documents (el pla de millora urbana, el projecte d’urbanització i el projecte de reparcel·lació) a l’equip interdisciplinari que presenti la millor oferta per redactar-los, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pretén “posar fil a l’agulla al desenvolupament d’aquesta zona propera a la platja i solucionar la situació de manca de serveis que pateixen els propietaris d’aquest sector”, tal com ha explicat l’alcalde, Alfons Garcia. Des de l’any 2015, de fet, el consistori s’ha reunit en diverses ocasions amb els propietaris per parlar del projecte.