Torna la celebració de Sant Joan amb dos espectacles de foc a Mont-roig i a Miami Platja

Caldrà reservar anticipadadament les entrades, que seran gratuïtes, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o per telèfon

La nit de Sant Joan se celebrarà a Mont-roig i a Miami Platja amb dos  espectacles de foc que es faran a la pista d’estiu i al pati de l’escola Joan  Miró, respectivament, a partir de les 22.30h. Aquest espectacle anirà a  càrrec de la companyia Manos de Fuego, que oferirà una gran varietat de  disciplines circenses, dansa, acrobàcia i efectes pirotècnics. A Mont-roig,  prèviament a l’espectacle de foc, hi haurà la lectura del Missatge dels  Focs de Sant Joan, després que l’Associació de Veïns Muntanya Roja hagi  organitzat la tradicional recollida de la Flama del Canigó. 

Per accedir a tots dos recintes i per tal de ser molt curosos amb tots els  protocols de seguretat per la Covid19, caldrà reservar prèviament les  entrades, que seran gratuïtes. La reserva de localitats es podrà fer a  través dels següents canals: 

A) Mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp  – Apartat: cita prèvia – Caldrà reservar l’entrada per l’espectacle de  Mont-roig o de Miami Platja. En el procés de reserva d’una localitat  s’haurà d’indicar el correu electrònic, que serà on es rebrà la  confirmació. L’entrada serà nominativa, per tant, si es vol reservar  més d’una plaça, caldrà fer de nou el mateix procés i indicar el nom  de la persona que hi assistirà.  

B) Mitjançant el telèfon 695.999.579, de 10 a 14 hores, de dilluns a  divendres.  

En tots dos casos, els nens i nenes de més de 2 anys necessitaran tenir  una reserva per poder disposar d’una localitat pròpia. Si per causes de  força major no es pot assistir a l’espectacle pel qual s’havia demanat accés, es podrà anular la reserva seguint les indicacions que trobareu al  correu electrònic de confirmació de la localitat.  

Mesures de precaució 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que les mesures que  s’aplicaran per garantir un Sant Joan segur i cívic requereixen la màxima  col·laboració de tota la ciutadania. Els consells que es donen des de  consistori són els següents: 

1.- Cal respectar les normes de prevenció de la Covid19, entre les quals  hi ha l’ús de la mascareta en tot moment i la distància de seguretat. 

2.- Cal atendre en tot moment les indicacions de les persones  responsables dels espais de la festa.  

3.- Es podrà accedir a l’espai a partir de les 22 hores.  

4.- L’espai de l’espectacle no disposarà de servei de bar.