La Policia Local identifica un lladre i recupera els objectes sostrets

L’home havia furtat dues motxilles d’un cotxe aprofitant que la víctima feia una mudança . Ha estat possible gràcies a la col•laboració ciutadana

La col·laboració ciutadana ha estat clau per identificar un lladre i recuperar les dues motxilles que havia furtat de l’interior d’un vehicle aprofitant que el seu propietari estava fent una mudança a la zona del Pinaret de Cambrils.

Un testimoni va trucar a la Policia Local per explicar que havia vist un individu agafant les motxilles i fins i tot havia pogut gravar amb el mòbil el moment del furt. El vídeo va permetre a la Policia Local identificar el lladre, personar-se al seu domicili i realitzar les actes corresponents per citar-lo al jutjat per un delicte de furt.

El propietari de les motxilles, que contenien documentació, es va posar en contacte amb la Policia Local per denunciar el furt. Una de les bosses la va trobar ell mateix a pocs metres de distància dels fets. La segona la van recuperar agents de la Policia Local gràcies a la col·laboració d’uns ciutadans que la van trobar en un carrer del barri antic i van donar l’avís.

La Policia Local ha agraït la col·laboració ciutadana i ha posat en valor la seva importància a l’hora d’evitar i resoldre infraccions.