Continua la recerca de l’home de 84 anys desaparegut ahir a Cambrils

El dispositiu s’ha ampliat aquest matí, després de les primeres hores sense resultats positius

L'home de 84 anys va desaparèixer aquest dimecres

Aquest matí s’ha intensificat la recerca de José Garcia Martínez, el veí de Cambrils de 84 anys desaparegut ahir. Després de treballar durant les primeres hores sense obtenir resultats positius, el dispositiu s’ha ampliat amb més patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra, Bombers, Guardia Civil i grups de voluntaris que estan rastrejant diverses finques properes al seu domicili.

El punt de trobada establert per la Policia Local és el Centre Cívic de Nou Cambrils (passatge 5, n. 12), on comandaments del cos organitzen el veïns i veïnes en grups de 5 persones i els assignen les zones a rastrejar. De moment ja s’hi han presentat unes 35 persones voluntàries.

L’home va desaparèixer ahir dimecres a la mateixa zona de Nou Cambrils. En el moment de la seva desaparició anava vestit amb pantalons texans, un jersei verd, una gorra o boina negra i un bastó. Va sortir de casa seva a quarts de deu del matí, però no hi va tornar.

Alguns veïns l’haurien vist sortir d’un bar del barri cap a les onze però, des de llavors, se li ha perdut la pista. La família creu que s’hauria perdut a causa de l’alzheimer que pateix i en va difondre diverses fotografies a través de les xarxes socials.