Riudecanyes es prepara per una nova edició solidària del Concert de les Espelmes

Càrites col·labora en aquesta iniciativa que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar pels més necessitats

Riudecanyes acollirà aquest proper dissabte, 22 de juliol, la sisena edició del Concert de les Espelmes, activitat sociocultural que omple els carrers i places del municipi de llum solidària i que pretén col·laborar amb la delegació de Càrites d’aquest municipi. Ho fa a través d’una entrada que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. També hi haurà unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic.

Els assistents al concert, que es farà a dos quarts d’onze de la nit (22.30h) a la Plaça de l’Església, gaudiran enguany de la música de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Joan Chamorro. Com a complement al concert, l’AMPA de Riudecanyes se’n farà càrrec del servei de bar i després de l’actuació hi haurà servei de terrassa a la plaça.

El Concert de les Espelmes és ja una activitat fixa al calendari festiu estiuenc de Catalunya i cada any hi assisteixen més persones. Per als interessats en aportar aliments i productes d’higiene, enguany es necessita especialment llet, pasta, sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper higiènic i xampú pel cabell.