La patrulla verda de Cambrils captura un gos que havia atacat a més de 60 corders

Els agents van aconseguir atrapar l’animal assilvestrat amb una gàbia trampa

Els agents de la patrulla verda de la Policia Local de Cambrils van capturar diumenge un gos que havia matat o ferit un total e 61 corders d’una explotació ramadera situada a la partida Teixells. El passat dimarts els agents van col·locar una gàbia-trampa amb un esquer a l’interior. El dissabte el gos hi va entrar, va trepitjar la balda i automàticament es va tancar la porta. Finalment, el diumenge al matí el va anar a buscar l’empresa “L’Última Llar”, que gestiona la recollida d’animals a Cambrils.

El gos no porta xip, és un encreuament de mastí i ha estat identificat pel treballador de la granja, que havia vist alguns dels atacs però no l’havia pogut agafar per no disposar de mitjans per fer-ho. Concretament, els atacs es van produir les nits del 8, 10, 12, 13, 23 i 24 de febrer amb el resultat de 61 corders morts o ferits. Els danys han estat valorats per un pèrit en 5.061 euros.

Els membres de la patrulla verda s’han mostrat molt satisfets d’haver capturat el gos sense necessitat d’abatre’l i han agraït al Departament de Medi Ambient de la Generalitat i als Agents Rurals la cessió de la gàbia per poder-lo atrapar. Els policies han explicat que aquest tipus de gossos  no solen atacar a persones quan van sols sinó que només ho fan quan van en manada.