Més de 300 participants a l’Eutichesbook 2018, malgrat la pluja i el vent

La meitat va completar-ne el recorregut sencer, que va començar i acabar a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

A pesar del mal temps, es va poder celebrar l’Eutichesbook 2018, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades. Els més de 300 inscrits es van aplegar divendres passat, 23 de març, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que va ser el centre neuràlgic d’aquesta zona. Al pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, s’hi van fer les verificacions tècniques i administratives i l’acte oficial de benvinguda als participants, al qual van assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora d’Esports, Cristina Borràs.

L’endemà, el dissabte 24 de març, es va donar el tret de sortida a aquest esdeveniment, que era la primera vegada que se celebrava a la demarcació de Tarragona, a partir de les 7 del matí, davant de l’institut de l’Hospitalet de l’Infant. Des d’allí, els motociclistes van iniciar un itinerari, que se’ls va donar a conèixer el mateix dia, de 650 km aproximadament, per carreteres, ports de muntanya i camins “asfaltats” de muntanya de gran bellesa paisatgística,. Com a única ajuda, van tenir un llibre de ruta, el roadbook, en què s’indicaven els controls de pas obligatoris per on havien de passar.

Segons ha informat Artur Aragonès, el president del Club Esportiu Eutiches, l’entitat que va
organitzar la prova junt amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la meitat dels
participants no van completar el recorregut, a causa de les condicions meteorològiques
adverses (va ploure i va bufar el vent). Els que sí ho van fer van acabar “molt satisfets” d’haver aconseguit complir el repte, ha afegit Aragonès. En finalitzar la prova, tots els participants van poder gaudir d’un sopar al pavelló poliesportiu de l’Hospitalet de l’Infant.