L’Hospitalet de l’Infant més solidari

Ahir diumenge 6 d’agost, de les 10 a les 14h, a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant, va tenir lloc el 2n Aperitiu solidari #Tamarikitanga17.

Els assistents a l’ Aperitiu van poder tallar-se el cabell per 5 euros i, si ho volien i tenien un cabell de 20cm o més (en sec), donar-lo perquè pugui ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer. També van poder comprar consumicions i els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves (polseres, xapes i sabó); i participar en el sorteig de productes que van donar diversos comerços locals.

Aquest va ser el primer acte organitzat per la Regidoria de Joventut dins de la Setmana de la Joventut Solidària, que finalitzarà el 10 d’agost. Per aquests dies, s’han programat un seguit d’actes i activitats amb què es recaptaran diners per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat

En l’aperitiu, en concret, s’hi van aplegar ahir diumenge uns 1.400 euros, segons ha informat avui la regidora de Joventut, Celia Ruiz.