Les Associacions de Dones del Baix Camp assisteixen a formacions sobre el món digital

El Consell Comarcal organitza aquestes sessions d'aprenentatge

La Federació de Dones del Baix Camp, juntament amb el SIAD Baix Camp (Servei d’Informació i Atenció a la Dona) i el departament de comunicació del Consell Comarcal, han organitzat unes formacions adreçades a les diverses associacions de dones dels municipis de la comarca per tal de donar les eines bàsiques perquè aquestes agrupacions puguin millorar la seva visibilitat a la xarxa i modernitzar la seva imatge i els continguts que ofereixen.

La primera formació, que va tenir lloc aquest dilluns, 10 d’abril, va comptar amb la participació de 9 representants d’Associacions de Dones del Baix Camp. Durant aquesta jornada, es va aprofundir sobre la creació de blogs, com a possibles espais web per aquestes associacions.

A banda de seguir la ponència, les participants van poder crear, de forma pràctica, el seu primer blog, com a plataforma de web per a la seva associació.

La següent trobada, tindrà lloc el pròxim 24 d’abril, a les 10:00 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquesta última sessió es basarà en l’ús les xarxes socials per difondre missatges i en com potenciar la seva repercussió a Internet.

Juntament amb la formació digital, les associacions participants també podran aprendre coneixements bàsics sobre l’edició de cartells i fulletons per a la difusió de les seves activitats en paper.

La Federació de Dones del Baix Camp anima a les representants de les totes les associacions de dones de la comarca a participar en aquesta iniciativa.