L’Ajuntament de Cambrils activa el Pla de protecció civil Procicat pel coronavirus

Imatge del comitè de coordinació municipal de Cambrils pel cas del coronavirus. CEDIDA

L’Ajuntament de Cambrils ha activat la fase d’emergència del pla territorial de Protecció Civil (Procicat) per la pandèmia del coronavirus. El comitè de coordinació municipal segueix reunit a l’espera que finalitzi el consell de ministres i el govern espanyol concreti les mesures que comportarà l’estat d’alarma.

Mentrestant, el consistori cambrilenc treballa per augmentar la línies d’atenció telefònica a la ciutadania per poder atendre l’allau de consultes relacionades amb les restriccions i recomanacions amb motiu del coronavirus i evitar l’atenció presencial per qualsevol altre tràmit. L’Ajuntament també recorda a la població i empreses que poden utilitzar l’administració electrònica a través de l’enllaç www.cambrils.cat/citaprevia per la majoria de tràmits.

Les mesures que s’han aplicat a Cambrils per contenir la propagació del coronavirus es poden consultar aquí https://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/comunicacio/coronavirus. Els membres del comitè continuaran fent un seguiment diari mentre duri l’emergència per coordinar les actuacions, revisar les mesures o aplicar-ne de noves.