La presidenta de la Diputació inaugura la rehabilitació de la Societat Recreativa de Riudecanyes

imatge de la inauguració de la rehabilitació de la Societat Recreativa de Riudecanyes. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Fundada el 1910, la Societat Recreativa de Riudecanyes fa més de cent anys que contribueix al dinamisme social i cultural del municipi. Ara, l’entitat veu millorades les seves instal·lacions, gràcies a les obres de remodelació que s’hi han dut a terme, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de la vila. La presidenta d’aquesta institució, Noemí Llauradó, ha inaugurat, aquest diumenge, la rehabilitació d’una part important d’aquest espai lúdic i social. Concretament, les dependències de la segona planta, destinada a acollir sales per a entitats de la vila.

Llauradó ha inaugurat oficialment el nou espai acompanyada de l’alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé; del president de la Societat Recreativa, Pep Español, i de membres de la Corporació municipal. L’acte, celebrat al migdia, ha aplegat, així mateix, representants de diferents entitats ciutadanes i un nombrós públic. En la seva intervenció, la presidenta de la Diputació ha destacat el compromís de la institució amb les entitats que treballen dia a dia als municipis. En aquest sentit, ha incidit en el paper de totes aquestes associacions en la cohesió social i l’enfortiment de la cultura, juntament amb els respectius ajuntaments. «L’associacionisme és un veritable motor del nostre país», ha indicat.

L’acte inaugural ha finalitzat amb un aperitiu per a totes les persones assistents. Durant la seva visita a Riudecanyes, la presidenta de la Diputació ha estat convidada a signar el Llibre d’Honor de la Vila, a les dependències de l’Ajuntament.