La gira LOS40 SUMMER LIVE farà parada a l’Hospitalet de l’Infant

L’espectacle tindrà lloc el 4 d’agost a la Marina Seca coincidint amb la presentació de la Festa Major de Sant Roc 2018

L’Hospitalet de l’Infant serà un dels llocs on farà parada la gira LOS40 SUMMER LIVE que començarà el proper dimecres, 23 de juliol i portarà la música que sona a LOS40 a 17 ciutats espanyoles. Organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant i la Regidoria de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, l’espectacle tindrà lloc el 4 d’agost, coincidint amb la presentació del programa de la Festa Major de Sant Roc 2018.

Després de l’èxit aconseguit en les seves anteriors edicions aquesta gira torna per oferir el millor pop i els sons urbans del moment allà on els seus oients estan estiuejant. Així, a partir de les 23 hores a la Marina Seca del port esportiu s’iniciarà el show i comptarà amb un cartell ple d’artistes que brillen amb llum pròpia: Dani Fernández, Ana Mena, Henry Méndez, Reyko, Manel Navarro, Bipolar i Doble Rombo. A més, l’espectacle estarà presentat pels DJ’s de LOS40 David Álvarez, Adrià Soler i Neus González i l’accés serà lliure i gratuït.

Des de la regidoria de festes de l’Ajuntament del municipi, feia temps que anaven darrera d’un espectacle d’aquest tipus. «Per nosaltres és molt important portar un esdeveniment d’aquestes característiques pel que suposa tant en l’àmbit turístic com en el festiu i ens agradava molt el format de LOS40 Summer Live», tal com ha apuntat Elídia López, Regidora de Festes en la Roda de premsa de presentació de l’acte que ha tingut lloc aquest divendres, 20 de juliol, al matí. En l’acte hi ha assistit també Mònica Cid, Directora Emissores Ser Tarragona-Ràdio Reus i Carmen Sánchez, responsable de Cadenes Musicals Prisa Ràdio a Catalunya.

LOS40 Summer Live és una festa que no fa distincions d’edat. De fet, és una bona proposta per passar una nit en família, amb actuacions en directe dels artistes que sonen cada dia a LOS40. Es tracta d’un espectacle itinerant, que recorre tota la geografia espanyola. L’esdeveniment, compta amb un joc de llums enlluernador de 100.000 W Led, 60.000 W line Array de so professional i les grans pantalles per no perdre cap detall.

El show té dues parts diferenciades. D’una banda, l’actuació dels artistes citats i de l’altra, la sessió musical que amb cura preparen els millors dj’s de LOS40 i que executen amb una brillant precisió i bon rotllo per no deixar de ballar.

El tret de sortida de LOS40 Summer live es farà efectiu a Extremadura, i seguirà per: Andalusia, Múrcia i Comunitat Valenciana fins a arribar a Catalunya, on oferirà tres úniques parades: la nostra cita a l’Hospitalet de l’Infant, Castelldefels i Santa Cristina d’Aro. Es tracta de la gira musical més refrescant i exclusiva que passa per moltes zones de costa, entre les quals l’Hospitalet de l’Infant i tots aquells que s’acostin a partir de les 23 hores a la Marina Seca del port esportiu viuran la festa més divertida de l’estiu amb tots els èxits de LOS40.