En pocs mesos, lectors de matrícules als accessos de Cambrils

El projecte es troba en fase de licitació i, després, sortirà a concurs per a saber quina serà l'empresa encarregada de la col·locació

Imatge d'arxiu d'un policia local. Foto: Cedida

En pocs mesos, Cambrils tindrà un sistema de càmeres lectores de matrícules als accessos del municipi. L’objectiu és millorar la seguretat dels conductors i vianants, i també arribar a tindre un trànsit més fluït per evitar grans aglomeracions. El projecte es troba en fase de licitació i, després, sortirà a concurs per a saber quina serà l’empresa encarregada de la col·locació per un pressupost aproximat de 85.000 euros. Les empreses podran presentar les seves ofertes fins al 6 de setembre.

En total s’instal·laran sis càmeres per controlar els accessos principals al municipi, tres al terme de Vilafortuny. Les càmeres estaran ubicades en les següents localitzacions: al carrer Rosa dels Vents, a la carretera de Montbrió (T-312), a la rotonda de la carretera Misericòrdia de Reus (uneix l’N-340 amb l’A-7), a l’entrada de l’avinguda Vilafortuny, a l’avinguda Castell de Vilafortuny i a l’avinguda Diputació, al límit amb Salou.

El sistema de control dels dispositius estarà a la Sala de Control de la Policia Local i estarà operatiu durant les 24 hores del dia.