El Festival Internacional de Música de Cambrils atreu més de 18.500 assistents

L’organització ja treballa en l’edició de l’any vinent per seguir posicionant el certamen al territori

La 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils ha tancat portes aquest diumenge a la nit amb un balanç de 18.524 assistents, un increment molt important respecte a l’edició anterior, segons l’organització. El seu director, Martín Pérez, ha explicat que “l’edició d’enguany representa un pas molt important de creixement del festival” i ha destacat que ja s’està treballant en la programació de l’any vinent. El Festival, que va haver de suspendre els concerts de Pastora Soler i Al McKay per “problemes logístics”, va arrencar finalment el dissabte 28 de juliol amb el concert de Kase.O i va finalitzar aquest diumenge 12 d’agost amb Enrique Bunbury. Els organitzadors han subratllat la programació d’aquesta edició i el fet que Cambrils hagi pogut gaudir de nombrosos caps de cartell en un únic festival.

Durant el certamen musical també han passat per l’escenari del Parc del Pinaret artistes com David Bisbal, Juanes, Jorge Drexler, Sweet California o la Pegatina, entre d’altres. Els dos concerts amb més afluència de públic han estat el de David Bisbal, amb més de 4.500 assistents, i el de Hija de la Luna, Homenatge a Mecano, que en va aplegar més de 4.000.

El director de l’esdeveniment, Martín Pérez, ha assegurat que ja s’està treballant en la nova edició del Festival i ha remarcat que l’experiència assolida en aquests darrers dos anys “ajudarà a seguir posicionant el Festival de Música de Cambrils al territori”.