El Casal de la Gent Gran de Cambrils posa en marxa un taller de musicoteràpia

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha posat en marxa un taller de musicoteràpia organitzat per la Fundació Mémora i impartit per la musicoterapeuta Montse Navarro. L’activitat, titulada “Viatge musical per la teva vida” es presenta com una experiència diferent, fresca i musical molt enriquidora per les 25 persones membres de la coral Les Veus del Casal que hi participen.

El taller es divideix en dues sessions. La primera es va portar a terme el passat dimecres, 12 de febrer, i va ser una presa de contacte i presentació de l’activitat. La segona sessió, prevista pel proper dilluns, 17 de febrer, serà més pràctica i pretén treballar les emocions a través de les cançons.

En el taller es demanarà a les persones assistents que se centrin en tres moments de la seva vida i hi associïn una música, cosa que els evocarà records i emocions. Durant la sessió es crearan dinàmiques de grup on les persones usuàries se sentiran empoderades per cantar, ballar, tocar algun instrument i, sobretot, per expressar-se. L’objectiu és facilitar l’expressió emocional a través d’un canal (la música) que permet expressar allò que no és fàcil de dir amb paraules.