Continuen les trobades veïnals per organitzar les festes comunitàries de Nou Cambrils, Eixample Vila i Platja

Avui a les 18 hores el veïnat de L’Eixample Vila es reunirà al Casal de la Gent Gran

Aquesta setmana se celebraran tres noves trobades veïnals per organitzar les festes comunitàries de Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja per obrir nous espais de convivència, en el marc el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. Les trobades estan obertes a totes les persones i entitats de cada barri.

El veïns i veïnes de l’Eixample Vila compartiran un berenar avui, 9 de juliol, a les 18 hores, al Casal de la Gent Gran. Demà dimecres, 10 de juliol, a les 19:30 hores, s’ha programat la trobada per prepara la festa de l’Eixample Platja al Centre Cívic les Basses. Finalment, dijous, 11 de juliol, a les 19 hores, serà el torn de Nou Cambrils.

Les primeres festes comunitàries es van celebrar a la primavera amb una gran acollida. Les segones se celebraran el 21 de setembre (Eixample Vila), 28 de setembre (Eixample Platja) i Nou Cambrils (5 d’octubre).

L’objectiu de les jornades és seguir treballant de manera col·laborativa amb entitats i veïnat, generant i reforçant sinèrgies enriquidores i diverses per tal de guanyar en convivència, cohesió, i interculturalitat. El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.