Cambrils col·labora un any més amb el Gran Recapte

Càrites Sant Pere, Càrites Santa Maria i la Creu Roja gestionaran vuit punts de recollida al municipi

Cambrils col·laborarà un any més amb el Gran Recapte impulsat pel Banc d’Aliments i que enguany tindrà lloc el 22 i 23 de novembre a tot Catalunya. Com en edicions passades, a la localitat del Baix Camp comptarà amb la participació de Càrites Sant Pere, Càrites Santa Maria i la Creu Roja, que gestionaran 8 dels 16 punts de recollida. El pavelló de l’Escola Joan Ardèvol tornarà a ser el magatzem de la campanya per tercer any consecutiu.

L’alcaldessa ha posat en valor la tasca d’aquestes entitats que treballen durant tot l’any ajudant a les persones que tenen més dificultats i la solidaritat dels cambrilencs i cambrilenques que cada any col·laboren comprant productes pel Gran Recapte.

Les representants de Càrites Sant Pere, Dolors Sabaté, i Càrites Santa Maria, Rosa Sabaté, i el representant de Creu Roja, Víctor Mangrané, han explicat que l’oli, el sucre, la pasta per a sopa, la llet i els articles d’higiene personal i neteja de la llar són els productes més necessaris. En canvi, han explicat que l’arròs, els macarrons i els llegums cuits són els aliments que tothom dona i ja en tenen suficients.

S’espera que aquest 2019 s’igualen les xifres de l’any passat en què més de 150 voluntaris van recollir més d’uns 22.000 productes en aquests vuit supermercats gestionats per les tres entitats en què “tot el que es recapta es destina a Cambrils”. Entre Càrites Sant Pere, Càrites Santa Maria i la Creu Roja atenen unes 300 famílies mensualment a Cambrils.