El bus urbà farà quatre viatges al cementiri el Dia de Tot Sants

Hi haurà tres expedicions d’anada i tornada al matí i una a la tarda

L’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa un servei especial d’autobús el dimecres dia 1 de novembre que per primera vegada connectarà el nucli urbà i el cementiri amb motiu del Dia de Tot Sants. Aquest bus especial farà quatre expedicions d’anada i quatre tornada, tres al matí i una a la tarda.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran quasi una hora i quart després de les arribades, a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores; el recorregut passarà per les parades Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Podeu consultar els horaris a aquesta pàgina web, on també hi trobareu els horaris d’hivern de les línies regulars del bus urbà, vigents des del 12 de setembre, i els canvis d’horaris i recorregut a conseqüència de les obres d’enderroc del pont de la N-340.