Arriba la 8a edició de la Mar de Tapes de Cambrils 

Se celebrarà del 7 al 16 de juny i hi participaran 36 establiments 

Presentació de la 8a edició de la Mar de Tapes. Foto: Julio Collado

Cambrils tornarà a ser el centre de la gastronomia de la Costa Daurada amb la celebració de la 8a edició de la Mar de Tapes entre els pròxims 7 i 16 de juny. Enguany, l’esdeveniment gastronòmic pretén incrementar la seva qualitat respecte edicions anteriors i, per això, el preu de tapa + quinto o canya pujarà fins als 3 euros.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que l’objectiu de la ruta de tapes és “posar en valor els productes de mar i terra de Cambrils i difondre els establiments de la localitat”. Per la seva part, la regidora de turisme en funcions, Mercè Dalmau, ha assegurat que “s’està treballant perquè Cambrils sigui la capital gastronòmica de la Costa Daurada”.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 32 bars i quatre restaurants, que oferiran “petits tastos de dues mossegades” fets amb productes de proximitat i acompanyats d’una cervesa. Com en l’edició anterior, també hi haurà una Carpa d’Estrella Damm, a les escales reials del Port on es donarà marxandatge i es facilitarà informació de la ruta de tapes. A més, es premiarà la millor tapa amb dues categories: vot del públic i vot del jurat professional.