Riudoms prepara una Campanya de Nadal que aposta per la promoció econòmica

Aquest any, la Cistella del Comerç Local, el Mercat de Nadal i els llums i sons nadalencs seran els punts forts de de la campanya de promoció econòmica durant les festes de Nadal a Riudoms

L’Ajuntament ha acollit, aquest migdia, la roda de premsa de presentació de les principals accions de la campanya de Nadal que arrencarà el pròxim 1 de desembre. En ella hi han participat l’alcalde Sergi Pedret; la regidora de Promoció Econòmica, Inma Parra; i les representants de la Taula del Comerç Local, Cristina Cabré, Imma Mestre i Rosa Garcia.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç Local treballa des de fa setmanes, conjuntament amb la Taula del Comerç Local, per planificar les accions clau necessàries per reactivar i dinamitzar els petits comerços de Riudoms.

Aquest any, la Cistella del Comerç Local, el Mercat de Nadal i els llums i sons nadalencs seran els punts forts de de la campanya de promoció econòmica durant les festes de Nadal a Riudoms.

Cinquanta establiments participaran en la cistella del comerç local

En els pròxims dies es donarà el tret de sortida a la campanya amb la Cistella del Comerç Local, que consistirà en l’entrega de butlletes per part dels comerços a la clientela per participar en el sorteig d’una gran cistella, valorada en gairebé 2.000€.

Aquesta cistella està formada pels obsequis que han aportat els diversos establiments adherits a la campanya i que poden consultar-se de forma actualitzada en la pàgina web
https://campanyanadal.riudomsturisme.cat/. El sorteig es realitzarà l’últim dia de l’any de la mà de l’Home dels Nassos.

Enguany, a diferència dels anys anteriors, no només s’han convidat els comerços d’aparador a participar-hi, sinó que la convocatòria s’ha obert a totes les empreses del municipi. En total, una cinquantena de comerços i empreses s’han adherit a la campanya.

Mercat de Nadal

Per altra banda, el cap de setmana del 12 i 13 de desembre se celebrarà el tradicional Mercat de Nadal.

Diverses parades dels comerços locals ocuparan la plaça de l’Església per dinamitzar les compres entre els veïns i veïnes o visitants, seguint amb les mesures sanitàries establertes per la Generalitat.

El Mercat acollirà també accions per a la recollida de diners per La Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació per la Covid-19.

Fil musical pels carrers, la novetat d’enguany

Amb l’objectiu d’acompanyar el petit comerç, l’Ajuntament de Riudoms instal·larà un fil musical pels carrers comercials del municipi per dinamitzar encara més les dates nadalenques.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç Local, Inma Parra, explica que “per motivar la compra i el consum als comerços i empreses del poble, des de la Taula del Comerç Local va sorgir la idea d’acompanyar els llums de Nadal dels carrers amb aquest fil musical ambiental de nadales pels carrers”.

La música se sumarà, a partir del 12 de desembre, als llums de Nadal que cada any il·luminen els carrers per aquestes festes i a la decoració nadalenca que l’Ajuntament ofereix als establiments comercials que participen a la Campanya, aquest any també renovada.

Riudoms prepara una Campanya de Nadal amb un clar objectiu: dinamitzar les vendes i el consum a les empreses locals i alhora no perdre l’esperit nadalenc. Tal com ha explicat l’alcalde, Sergi Pedret: “Enguany més que mai, des de l’Ajuntament estem prioritzant la línia de promoció econòmica i municipal. I per aquest motiu, apostem per una campanya de Nadal forta al nostre poble”.