Sergi Pedret elegit alcalde de Riudoms per al mandat municipal 2019-2023

Junts per Riudoms tindrà la majoria absoluta a l'Ajuntament els propers quatre anys

Sergi Pedret elegit alcalde de Riudoms per al mandat municipal 2019-2023

Aquest dissabte, 15 de juny, s’ha constituït el Ple Municipal de Riudoms per a la legislatura 2019-2023 al Saló de Plens de l’Ajuntament.

La sessió plenària ha començat amb la constitució de la mesa d’edat formada pels regidors electes de més i menys edat, el Sr. Jordi Domingo i el Sr. Enric Jódar, respectivament. Tot seguit, han pres possessió del càrrec de regidors i regidores els 13 representants electes, sorgits de les eleccions del passat 26 de maig.

Una vegada constituïda la corporació, formada per set regidors i regidores de Junts per Riudoms, quatre d’ERC-AM, un de la CUP-AMUNT i un del PSC-CP, els regidors i regidores han procedit a elegir l’alcalde mitjançant votació secreta. El regidor Sergi Pedret Llauradó, del grup Junts per Riudoms, ha resultat elegit amb 7 vots.

Tot seguit, Pedret ha pres possessió del càrrec d’alcalde i els portaveus dels diferents grups municipals han fet les seves intervencions on han expressat les seves intencions per als pròxims quatre anys.

Per finalitzar l’acte, Pedret ha fet el seu discurs on ha destacat els objectius per als pròxims quatre anys que se centren en treballar per a les persones i amb les persones amb la finalitat de millorar el benestar dels riudomencs i riudomenques, “ens plantegem tres línies que pensen en les persones: completar els equipaments que tenim actualment pensant en les seves necessitats, ja siguin culturals, sanitàries o associatives; tenir cura d’elles de ben a prop, vetllant per la igualtat social, per la seva vida saludable, per la seva formació i per seguir fent del nostre entorn, un espai acollidor; i obrir-nos al món com a poble, fent que creixi econòmicament i que es projecti cap enfora”.

Sergi Pedret, alcalde des del passat 1 de desembre i, des del 2015, regidor de l’Ajuntament, té 35 anys. És empresari del sector comercial de subministraments industrials, pare de dues filles, i és una persona molt activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en moltes iniciatives locals que el fan un gran coneixedor de la realitat social de Riudoms.