El PP de Cambrils anuncia l’inici de converses per estudiar la viabilitat d’una moció de censura

El portaveu del PP al consistori cambrilenc, David Chatelain, afirma que “el PSC no por estar còmode amb certes actituds dels seus socis de govern, ni amb les constants peticions de trencament del govern per part del CDR de Cambrils”

El portaveu del Partit Popular de l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, ha anunciat durant el ple municipal d’avui l’inici de converses per estudiar la viabilitat de plantejar alternatives de govern, sense excloure la presentació d’una moció de censura. L’anunci ha tingut lloc durant el debat del nou reglament de la ràdio municipal on la formació popular ha anunciat que no donarà suport ja que “no es garanteix la neutralitat i objectivitat que ha de tenir un mitjà públic”, ha explicat Chatelain.

Pel regidor del PP cambrilenc, “prenem aquesta mesura per a que l’administració respecti el principi de neutralitat que està clarament en risc amb el Govern d’ERC”. Per últim, David Chatelain ha explicat que “el PSC no pot estar còmode amb certes actituds dels seus socis de govern, ni amb les constants peticions de trencament del govern per part del CDR de Cambrils. Articular una nova majoria requereix necessàriament que Ciutadans es mulli i decideixi si vol continuar jugant a quedar bé o acceptar responsabilitats de govern”.

Les converses inclouran els regidors no adscrits i el partit d’Oliver Klein, NMC.