Lluís Abella, elegit alcaldable pel PDeCat a Cambrils

La participació ha estat del 50% dels associats, amb un resultat d’un Si aclaparador

Aquest dissabte, 19 de gener a les 10 del matí s’ha celebrat l’assemblea de primàries del PDeCat de Cambrils, per escollir candidat a les pròximes municipals.

L’Assemblea s’ha iniciat donant les gràcies als assistents i al treball fet durant aquestes tres últimes legislatures, a la que havia sigut fins ara, l’alcaldable Mercè Dalmau. El seu anunci aquesta setmana, de la retirada del món polític municipal ha centrat part de l’inici de l’assemblea on tant la presidenta com el candidat presentat han volgut agrair la feina feta aquests anys.

Posteriorment el candidat Lluís Abella ha expressat la seva voluntat de presentar-se com alcaldable representat el PDeCat i Junts per Cambrils, reivindicant amb fermesa un treball honest i diari, amb dedicació i enteresa com a servidor del poble de Cambrils.

Posteriorment s’ha convocat la mesa electoral, i s’ha procedit a les votacions. La participació ha estat del 50% dels associats, amb un resultat d’un Si aclaparador. En conseqüència el candidat Lluís Abella queda proclamat alcaldable per les pròximes municipals de Cambrils, pel partit PDeCat i Junts per Cambrils.