La Plataforma Free Junqueras ha marcat “Gols per l’Oriol” en el partit de tornada a Cambrils

Aragonés, Jordà i Rufián assisteixen a la jornada esportiva i reivindicativa que destinarà tots els fons recaptats a l'Associació Catalana pels Drets Civils

Pla general dels jugadors del partit 'Gols per l'Oriol' amb cartells on es pot llegir 'Us volem a casa'. Imatge publicada el 6 d'octubre de 2018 (Horitzontal).

La Plataforma Free Junqueras i ERC Baix Camp han celebrat un partit de futbol reivindicatiu a Cambrils en honor a l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, empresonat a Lledoners. Sota el nom ‘Gols per l’Oriol Junqueras’, veïns del Baix Camp i de Sant Vicenç dels Horts han format els equips que s’han enfrontat en el que és, de fet, és el partit de tornada de la jornada celebrada el 20 de maig a la localitat on Junqueras va ser alcalde quatre anys. Entre els assistents, hi havia el vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d’ERC, Pere Aragonès; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; i el portaveu dels republicans al Congrés, Gabriel Rufián. En acabar el partit, s’ha organitzat un vermut popular i una fideuà. Tota la recaptació es destinarà a la caixa de resistència de l’Associació Catalana pels Drets Civils.