El partit polític “Ara Castellvell” es posiciona al municipi firmant l’acta de Constitució del nou Consell Local

Aquest divendres 23 de novembre va tenir lloc la firma de l’acta de Constitució del nou Consell Local d’Ara Castellvell a la seu central d’Ara Catalunya a Reus.

L’acte va comptar amb la presència del president de l’Ara Catalunya, Josep Maria Pujol i del secretari general, Daniel Rubio Angosto.

L’Ara Castellvell es presenta com un partit polític amb responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i al servei del ciutadà, com a valors principals segons paraules dels ponents a l’acte de presentació. Una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar.

La diferència d’aquest partit polític amb la resta dels que ja existeixen en l’actualitat al poble, és a dir el seu valor afegit, és el fet de ser 100% municipalistes. Una formació política que es pot posar davant de qualsevol pancarta, ja que la seva feina no depèn de cap ideologia impositiva, sinó que el seu únic objectiu és treballar per cobrir les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de Castellvell, en aquests temps tan convulsos a escala política, on els partits estan més preocupats de la guerra de banderes que no pas del benestar i la prosperitat de la ciutat, segons paraules dels seus impulsors.

La junta

Actualment hi ha una quinzena de persones involucrades amb el partit. I la junta la formen:

President: Josep A. Carretero de 52 anys (apunt de fer 53) i mestre de professió també ha estat director de l’escola Vedruna de Valls. Enamorat del bàsquet, també ha fet d’entrenador titulat en equips de l’escola, del C.B. Valls i del Pare Manyanet de Reus.

Secretaria: Mònica Jordà de 48 anys diplomada en Educació Especial encara que professionalment és operària de laboratori. Persona molt vinculada a les entitats del poble i participant en l’organització de diferents activitats.

Tresorera: Mariola Garcia de 54 anys, administrativa de professió i aficionada al teatre i la dansa.

Vocal: Cori Sabaté de 30 anys, integradora social a Sant Josep Obrer de Reus, monitora a l’escola El Serrallo i futura educadora social. Aficionada al teatre i la música i participant de diverses associacions de Castellvell (colla de diables, associació de dones…).

El moviment Ara
El partit Ara va néixer a la ciutat de Reus el 2011 i té com a objectiu convertir-se en una alternativa política basada en el municipalisme com a fonament del desenvolupament polític de Catalunya.

Com s’ha anat explicant l’Ara és un moviment plural, de centre, lliberal, democràtic, social i progressista al servei de la societat catalana.

Actualment el partit Ara té presència en altres municipis que han permès obtenir un Conseller
Comarcal (Mont-roig del Camp, Tarragona, Cambrils, Riudecanyes…) i també té presència a la província de Lleida amb una regidora a Puigverd de Lleida.