Mont-roig i Miami Platja celebrarà un Shopping Day el dissabte 21 d’agost

L’Ajuntament fa una crida als comerciants locals i al sector de la restauració a apuntar-se a la iniciativa abans del 10 d’agost

La Regidoria d’Impuls Econòmic organitza el Shopping Day, el pròximdissabte 21 d’agost, amb l’objectiu promoure el comerç local i larestauració del municipi. Aquesta acció promocional, que estàdirigidaalsestabliments comercials i de restauració de Mont-roig i Miami Platja, buscacontribuir a la dinamització del teixit empresarial i incentivar lescompresiconsumicions durant tota la jornada. 

L’eix central del Shopping Day serà un sorteig que es faràentrelaclientela que compri o consumeixi en els negocis participants. Elspremisseran vals de compra a bescanviar en els mateixos establimentsparticipants. El sorteig tindrà lloc el dia 25 d’agost i les personesguanyadores es donaran a conèixer a través de les xarxes socialsdel’Ajuntament. 

Crida a la participació 

El dia del Shopping Day, els comerços participants que ho desitginpodranfer ofertes i promocions addicionals i obrir fins a les 11 delanit.Enaquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als establiments localsainscriure’s a través del correu electrònic promocio@mont-roig.cat obéaltelèfon 977 172527.