La Marina Alsina i el Marc Florencio són la nova Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp

El certamen s’ha celebrat de forma excepcional en el marc de les festes de Sant Miquel i després de la parada de l’any passat a causa de la Covid19

Marina Alsina Ferrando en representació de la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt Pitota i Pitot i el Marc Florencio Pujol del Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls” han estat proclamats Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2021. La primera dama ha estat la Laia Rovira Terrado del Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls” i la segona dama la Júlia González Casagran de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig.

L’elecció ha tingut lloc aquest divendres 1 d’octubre al vespre en el marc de les festes de Sant Miquel. Una celebració que aquest 2021 s’ha hagut de canviat de data, a causa de la Covid i després que l’any passat en plena pandèmia s’hagués de suspendre. Tot plegat en una vetllada especialment emotiva, perquè a més es compleixen 60 anys de l’elecció de la primera pubilla de Mont-roig del Camp.

L’acte ha començat amb la presentació de la pubilla i l’hereu infantils 2021, escollits per l’AMPA, el Hot Marin Bernal, hereu infantil i l’Iris Martínez  la pubilla infantil.

Seguidament s’han donat a conèixer les noies i els nois participants i les associacions:

  • Júlia González Casagran  – Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig
  • Arnau Canals Rebollo  – Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig
  • Laia Vernet Ribera – Club Atlètic Mont-roig
  • Jaume Dalmau Callau – Club Atlètic Mont-roig
  • Ione Jiménez Morcillo – Club de Boxa La Roca
  • Laia Roira Terrado – Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls”
  • Marc Florencio Pujol  Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls”
  • Aina Cueto Alsina – Societat dels caçadors la providència
  • Marina Alsina Ferrando – Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt Pitota i Pitot

En el torn de parlaments, i mentre el jurat feia les deliberacions, el regidor de festes, Ángel Redondo ha anunciat que deix la regidoria de festes tenint un especial record i agraïment per totes la persones que fan possible festes com les d’avui.

Per la seva banda, l’alcalde Fran Morancho ha posat en valor els 60 anys d’aquesta celebració i ha agraït a les noies i nois que participen en l’acte i a les entitats que hi col·laboren.

També ha pujat a l’escenari la pubilla i l’hereu infantil del 2020, la Noa Moreno i el Miquel Rodas, de l’AMPA de l’Escola Mare de Déu de la Roca, que malgrat la pandèmia se’ls hi va fer entrega del guardó.

Per la seva banda, la Pubilla i l’Hereu del 2019, la Maria Callau Aragonès i el Roger Badia Gibert, que han ocupat el càrrec el darrer any i mig han sigut els encarregats de passar el relleu a la nova pubilla i nou hereu, que representaran al municipi en els actes de pubillatge de Catalunya.

Homenatge a 41 pubilles per celebrar els 60 anys del certamen

Finalment, un altre dels moments més emotius de la nit ha estat l’homenatge que s’ha fet a les dones que han estat escollides pubilla de Mont-roig del Camp al llarg de la història, coincidint amb el 60è aniversari d’aquest certamen. L’acte ha finalitzat amb la foto de família de les 41 pubilles que han assistit a l’acte.