La Diputació de Tarragona dona suport a l’esport femení

La presidenta de la Diputació assisteix a un partit de l’equip de futbol femení CD Riudoms

L’equip de futbol amateur femení CD Riudoms ha comptat aquest dissabte amb el suport de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i de la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM) Marta Blanch, i el diputat delegat dels Serveis d’Assistència al Ciutadà (SAC) Joan Josep Garcia.

Han assistit al partit que ha jugat l’equip a les instal·lacions esportives de Riudoms, on s’ha fet la presentació de l’equipament que vesteixen les jugadores aquesta temporada i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, i de l’Ajuntament de Riudoms a través de la marca Turisme Riudoms.

En acabar el partit, acompanyades de l’alcalde del municipi, Sergi Pedret, i del president del club, Josep M. Llaó, han pogut baixar a la gespa i saludar les jugadores i l’equip tècnic. L’equip de futbol amateur femení del CD Riudoms juga, des d’aquesta temporada, a Primera Divisió Nacional.

Visita institucional a Riudoms

La presidenta ha aprofitat la seva visita a Riudoms per conèixer alguns dels equipaments municipals i inversions que reben el suport econòmic de la Diputació. Després de signar el llibre d’honor, ha pogut veure el Teatre Auditori del Casal Riudomenc, un espai que en els darrers anys ha rebut una aportació de 40.000 euros anuals de la Diputació que cobreix aproximadament un terç del pressupost de la programació estable.

Per últim, ha visitat l’edifici de les Escoles Velles, on l’Ajuntament preveu crear un espai de dinamització econòmica que s’ubicarà a la segona planta. Per a la rehabilitació d’aquest espai, Riudoms comptarà amb un ajut de 213.439 euros procedents del Pla d’Acció Municipal 2021 de la Diputació, que permetrà dur a terme la segona fase de rehabilitació de l’edifici en el que s’hi destinarà un pressupost total de 474.673 euros.