L’avinguda La Salle de Cambrils es tallarà a partir de dilluns per les obres del pont

La via quedarà tancada a la circulació de vehicles i vianants entre el Col·legi La Salle i el pont de Santa Joaquima de Vedruna

L’avinguda La Salle de Cambrils quedarà tallada al trànsit de vehicles i vianants a partir del proper dilluns, 23 d’octubre, per l’inici dels treballs de desmantellament del pont de l’antiga carretera N-340.  Concretament, es tancarà a la circulació un tram de 100 metres per cada costat del pont, que vol dir des del Col·legi La Salle (carrer Foix) fins al pont de Santa Joaquim Vedruna.

Els vianants hauran de donar el tomb pels carrers Foix, Oli, Sant Isidre i Joaquima Vedruna.  Els vehicles que vagin en direcció a mar seran desviats pels carrers Foix, Oli i Avinguda Baix Camp fins a enllaçar amb l’Avinguda Vidal i Barrquer. En sentit muntanya, hauran de desviar-se pel carrer Joaquima Vedruna o bé per l’avinguda Adelaida segons quina sigui la seva destinació.

Aquest tall es realitzarà abans del previst ja que les obres avancen a bon ritme, gràcies a la bona climatologia i a l’eficàcia de l’empresa adjudicatària. Si no hi ha cap contratemps i el bon temps segueix acompanyant, entre la segona i la tercera setmana de novembre també quedarà tallada a la circulació tant de vehicles com de vianants aquest mateix tram de l’avinguda Adelaida i la riera d’Alforja.

D’altra banda, les restriccions al trànsit han obligat a adaptar l’horari i recorreguts del bus urbà. Els nous horaris, que es  poden consultar aquí, entren en vigor dilluns. Els canvis també impliquen l’eliminació de la parada del passeig La Salle. A més, properament, s’haurà de traslladar la parada de l’avinguda Adelaida al passeig La Salle (a l’alçada del passeig Albert).

Les obres van començar el passat 28 de setembre amb els treballs de fresat i buidatge de les dues bandes del pont i això ja va implicar el tall del pas superior, tal com es va anunciar en aquesta nota de premsa. Dilluns els operaris començaran a treballar en el desmantellament de la part central de l’estructura. L’objectiu és realitzar les obres amb la màxima rapidesa per minimitzar el temps de l’afectació.