350 participants a la 10a Cursa Popular de l’Hospitalet de l’Infant

Hakim Hamid, del club Esports Armobal de Reus, va ser el guanyador d’aquesta competició disputada ahir 30 de juliol

Un total de 342 persones van participar ahir diumenge 30 de juliol en la 10a Cursa Popular de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, 142 persones es van inscriure a la cursa curta, de 900 metres de recorregut; i 200, a la cursa llarga, de 4.800 metres de recorregut. Els guanyadors de la cursa llarga de la categoria masculina van ser: Hakim Hamid, del club Esports Armobal, de Reus, que va quedar primer, amb un temps de 15 minuts i 56 segons; Azziz EL JIHAOUI, del Marroc, que va quedar segon, amb un temps de 16 minuts i 1 segon; i Jesús Caparrós, d’Amposta, que va quedar tercer, amb un temps de 16 minuts i 17 segons.

En la categoria femenina, l’Oxana Bonjorn, de Móra d’Ebre, va aconseguir la primera posició, amb un temps de 19 minuts i 41 segons; Adriana Daza,  de Mollerussa, la segona, amb un temps de 19 minuts i 48 segons; i Marta Galego, de l’Hospitalet de l’Infant, la tercera amb un temps de 20 minuts i 29 segons.

Els guanyadors locals van serDavid O’Callaghan, que en la classificació general va quedar en 13a posició, amb un temps de 17 minuts i 57 segons; i Marta Galego, que en la classificació general va ocupar el 41è lloc i va quedar tercera en la categoria femenina. Més detalls dels resultats de la cursa a: www.tretzesports.com

Tots els menors de 8 anys van rebre una medalla  en reconeixement a la seva participació; i tots els guanyadors van rebre un obsequi de part de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Com cada any, la inscripció a aquesta cursa, que va tenir com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, situada a la Platja de l’Arenal, va ser gratuïta.