El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta una programació àmplia i ambiciosa

Foto de la presentació de la temporada del teatre Auditori de Riudoms per a la temporada 2020/21. Foto: DMJ.

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha presentat, aquest matí, la programació d’arts escèniques de la nova temporada. En aquest cas, el cartell, com ha anunciat l’alcalde del municipi, Sergi Pedret, “ha augmentat el nombre de representacions”, fent d’aquest una programació “àmplia i ambiciosa”.

En aquest sentit, i amb motiu de la situació que estem vivint per la Covid-19, l’objectiu és deixar clara l’aposta del consistori per “gaudir de la cultura en uns moments en què aquesta és essencial” i a la vegada donar suport al sector que s’ha vist fortament colpejat per la crisi sanitària.

Amb aquesta situació com a teló de fons, i com ha anunciat el gestor cultural del Teatre Auditori, Carles Gispert, la programació, que ha estat plantejada en dos blocs, compta amb tot un seguit de propostes entre les quals s’inclouen gèneres com el teatre, el teatre familiar, música, dansa, circ o màgia. Sent així, el Teatre Auditori acollirà, al llarg de la temporada, propostes escèniques d’entitats i grups amateurs i locals. L’objectiu és clar: “reactivar l’activitat del sector cultural i gaudir de la cultura. És un bé per a la salut emocional per a les persones”, ha dit l’alcalde.

La primera part de la programació, com ha explicat Gispert, acull tot un seguit d’actuacions que van del 8 de desembre, amb Laika (Xirriquiteula Teatre), fins al 6 de gener, amb Satisfacshow. Per contra, el segon bloc de la programació donarà el tret de sortida amb El Gallardo Espanyol, d’en Peyu, espectacle que coincidirà amb la Festa Major d’hivern de Riudoms, Sant Sebastià. Està previst que la programació finalitzi amb l’actuació del grup riudomenc “Segonamà”, que encara ha de concretar la data.

[Podeu consultar, aquí, la programació sencera al web del Teatre Auditori Casal Riudomenc]

Per altra banda, la programació, com bé ha explicat el diputat delegat de Serveis d’Assistència al ciutadà, Joan Josep Garcia Rodríguez, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. “Estem en un any complicat”, ha dit el diputat, i per aquest motiu ha volgut agrair “l’aposta per una iniciativa que ha de ser un exemple ha seguir”. En aquest sentit, ha afirmat que el teatre és un pol d’atracció, i “des de la Diputació volem que arribi a tots els municipis”.