El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils enceta el programa d’actes de Sant Jordi

El municipi s'omple d'activitats culturals en aquests dies

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils va encetar divendres al matí el programa d’actes de Sant Jordi amb el lliurament dels premis del XIXè concurs de poesia en català i castellà i el XVè concurs de narrativa en català i castellà. L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Yolanda Quílez; el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies Eduard Pellicer, i el regidor d’Esports, Benestar social, Salut i Derets Cívics, Josep Maria Vallès. A més, tots els participants van rebre un diploma de participació.

Durant el matí, també hi va haver una degustació de plats casolans i de rebosteria a càrrec dels alumnes del taller de cuina i begudes gentilesa de la Cafeteria del Casal; un taller gratuït per convertir llapis amb roses i una demostració de puntaires del taller de puntes del Casal.

La programació va continuar per la tarda amb l’actuació del Grup Kadença a la sala d’actes del Casal. Ahir dissabte, a les a les 12 hores, hi va haver un concert a càrrec dels Trobadors de Lluna. A més, avui diumenge, dia de Sant Jordi, a partir de les 9 hores, hi ha venda de Roses contra l’Oblit a l’entrada del Casal a càrrec de la Fundació Amics de la Gent Gran.

Dies de Llibres

En el marc del programa Dies de Llibres ahir dissabte 22 d’abril, a les 20 hores, la Cripta de l’Ermita va ser l’escenari de l’espectacle literari “Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany”, organitzat pel Campus Extens de la URV per homenatjar l’escriptora i celebrar els 25 anys de la universitat.

Avui, hi ha el tradicional mercat de llibres i flors al port durant tot el dia. A més, a les 12 hores, la companyia Campi qui pugui, presentarà l’espectacle de teatre de carrer “Rats!”, basada en el conte del flautista d’Hamelí. També al port, a les 18 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils.