Contes, novel·les i Twitter entre les activitats de la biblioteca de Cambrils

Rosabel Bofarull, Àngel Vallverdú i Rosana Andreu comentaran les seves obres

Rosabel Bofarull, Àngel Vallverdú i Rosana Andreu comentaran les seves obres a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils aquest mes de febrer. La primera autora que visitarà la biblioteca serà amb la mestra i pianista Rosabel Bofarull, que el divendres 16 de febrer a les 18:30 hores presentarà el seu llibre infantil “Endevinalles musicals” amb un taller interactiu i música. El llibre, il·lustrat per Berta Artigal i editat per La Musca, conté un recull d’endevinalles populars i de nova creació amb música de Rosabel Bofarull, a més d’un CD amb les endevinalles cantades.

Per altra banda, el dilluns 26 de febrer a les 19 hores, Àngel Vallverdú Rom participarà a la sessió del Club de Lectura Adult per parlar de la seva novel·la “No es poden donar tants llangostos a la sibeca”, guanyadora del Premi Literari Sebastià Juan Arbó 2016. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils.

Finalment, el Club de Lectura Fàcil dedicarà les sessions del dilluns 5, 12,¡ 19 i 26 de febrer a llegir i comentar “Les aventures d’en Nic” de la bibliotecària Rosana Andreu, amb la coordinació de Pilar Febas.

Entre les activitats del febrer també destaca el taller per aprendre nocions bàsiques de Twitter a càrrec de Rosana Andreu que es realitzarà els dissabtes 10 i 24 de febrer d’11 a 12.30 hores. El taller és per persones majors de 16 anys que vulguin introduir-se en el món de les xarxes socials. L’activitat és gratuïta però caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca. També aquest febrer, els membres del Club de Lectura comentaran l’obra “Frankenstein” de Mary Shelley i aniran a veure l’obra de teatre al Teatre Nacional de Catalunya.