La Brigada millora de la zona de jocs infantils de la plaça del Racó de l’Avi

El projecte de reubicació del transformador del barri Immaculada va ser un dels guanyadors de l'edició 2018 dels Pressupostos 2018, amb un total de 547 vots, i un pressupost de 150.000 euros

La Brigada Municipal ha culminat els treballs de millora de la zona de jocs infantils de la plaça del Racó de l’Avi, al barri de la Immaculada. Els treballs en consistit en la restauració i repintat d’un gran element de joc que representa un vaixell pirata, a la vegada que s’han arranjat els elements de joc depetit format amb la reposició de les molles de les instal·lacions infantils. Els treballs també han consistit amb la substitució dels bancs i les papereres, així com la reposició del sauló del paviment.

 

L’actuació de la Brigada Municipal a la plaça del Racó de l’Avi completa la reubicació d’una estació transformadora en aquest punt que fins ara estava situada a la cruïlla entre el carrer de la Immaculada i el passeig de l’Oliver. L’estació tranformadora estarà aïllada amb una tanca perimetral, el disseny de la qual té continuïtat i tanca la plaça del Racó de l’Avi, per poder-la destinar en la seva totalitat a acollir una zona de jocs infantils.

 

El projecte de reubicació del transformador del barri Immaculada va ser un dels guanyadors de l’edició 2018 dels Pressupostos 2018, amb un total de 547 vots, i un pressupost de 150.000 euros.