Es posposa el tercer concert del festival Di(vi)nes previst per aquest divendres

Si arribada la nova data proposada del 6 de novembre també fos impossible la seva celebració, l’acte quedaria cancel·lat de manera definitiva

festival Di(vi)nes

Arran de les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya derivades del Covid-19, l’associació Etcètera comunica que el tercer concert del festival Di(vi)nes que s’havia de celebrar aquest divendres 16 d’octubre a La Fira Centre Comercial, queda posposat fins el proper 6 de novembre. El concert posposat l’havia de protagonitzar la cantautora Lynne Martin i l’acte s’iniciava amb un tast de poesia de la poetessa Dolors Ollé. 

 

Si arribada la nova data proposada del 6 de novembre també fos impossible la seva celebració, l’acte quedaria cancel·lat de manera definitiva.

 

Tanmateix, aquesta associació se solidaritza amb tots els comerços que es veuran obligats a tancar a partir d’aquest divendres i durant 15 dies perquè entenem que per a la majoria els suposarà un patiment econòmic dur de suportar en una situació ja molt agreujada els darrers mesos arran de la pandèmia.