El Servei d’Atenció Diürna de Cambrils programa vuit nous tallers de parentalitat positiva

Avatar photo

L’activitat, que es reprèn de forma presencial, seguirà abordant temes eductius d’interès per la criança d’infants i adolescents

El Servei d’Atenció Diürna (SADI) de Cambrils i el Servei d’Acompanyament Terapèutic i Educatiu de Cambrils (SATEC) programat 8 nou tallers de parentalitat positiva adreçats a les famílies usuàries dels serveis.

Amb aquest nou curs es recupera la presencialitat de l’espai per poder seguir compartint les experiències, dificultats, encerts i estratègies educatives en la tasca d’educar els fills i filles. Tot i la pandèmia i les restriccions, aquests dos serveis van continuar treballant amb les famílies però aquestes trobades sobre temes educatius d’interès per la criança d’infants i adolescents es van haver de fer per videoconferència.  

 

Els tallers de parentalitat positiva es despleguen durant tot el curs escolar de manera complementària a l’atenció que s’ofereix als infants i adolescents d’aquestes famílies. L’objectiu és donar suport, acompanyament i orientació en la parentalitat positiva, generar espais de suport mutu per a les famílies i promoure la seva participació i vinculació al centre i a la comunitat.  

 

El SADI és el Servei d’Atenció Diürna que dóna atenció als infants i adolescents i a les seves famílies en situació de risc social. Aquest servei forma part dels serveis socials bàsics i concretament dels serveis d’intervenció socioeducativa. Els i les professionals treballen en equip amb altres serveis socials bàsics que tracten amb infància en risc social, com són els Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS) i altres línies dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS).  

PROGRAMA DELS TALLERS 

1. El meu filla/a no em fa cas.   

2. Quins riscos poden envoltar al meu fill/a adolescent? com el puc acompanyar en aquesta etapa?   

3. Pot el meu fill/a patir abús sexual infantil? Què he de saber?   

4. Com solucionar els conflictes a casa?   

5. El meu fill/a treu males notes: com el puc ajudar?   

6. Com trobar l’equilibri entre ser mare i dona?   

7. Què és la sobreproteccció i quines són les conseqüències?   

8. La importància de jugar i passar-ho bé amb els nostres fills/es 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Servei d’Atenció Diürna de Cambrils programa nous tallers de parentalitat positiva

Notícia següent

L’Estat inverteix més de 2 MEUR en la restauració de la catedral de Vic

Notícies relacionades