Cambrils avança el canvi d’horari de les zones blaves i taronges

El 30 de setembre finalitzarà l’horari de la temporada d’estiu dels aparcaments regulats

La temporada d’estiu dels aparcaments regulats de Cambrils s’acabarà el 30 de setembre i no el 15 d’octubre com estava previst. Així doncs, a partir de l’1 d’octubre entraran en vigor els horaris de la temporada d’hivern, que signifiquen la desactivació d’alguns carrers i trams i també la reducció de l’interval horari de la zona de la costa que segueix activa. Aquest avançament del canvi d’horari respon al descens de la demanda d’aparcament que es preveu en les properes setmanes.

El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, ha explicat que l’objectiu dels aparcaments regulats és l’augment de la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament, especialment en els eixos comercials i costaners. “Enguany no tenia sentit mantenir l’horari d’estiu fins el 15 d’octubre, per això hem decidit adaptar els horaris a les necessitats tenint en compte la situació actual”, ha afirmat el regidor.

HORARIS ZONA BLAVA I TARONJA

De dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores

CARRERS I ZONES REGULADES

Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita).

Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastià Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

 PREUS

 Tiquet Normal 1,10€ l’hora

 Tiquet Residents de Cambrils  0,30€ l’hora

Els residents de Cambrils disposen d’un descompte de més del 70% en l’estacionament regulat de Cambrils.