Bonnie Tyler, cap de cartell del Festival Internacional de Música de Cambrils

El certamen, del 29 del juliol al 14 d'agost, oferirà també concerts de Richard Clayderman, Manel o Stay Homas

La incombustible cantant nord-americana Bonnie Tyler encapçala la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que tindrà lloc entre els pròxims 29 de juliol i 14 d’agost. Al costat de Tyler, que celebra enguany 50 anys de carrera musical, per l’escenari del parc del Pinaret hi passaran també altres noms internacionals com el pianista Richard Clayderman, a més de bandes més properes com Manel, Stay Homas, El Pot Petit o Camela. L’edició d’aquest 2021, precisament, arrencarà el 29 de juliol amb un espectacle d’animació infantil de petit format d’El Pot Petit. Després de l’actuació del jove andalús Prok, arribarà el torn de Tyler arribarà l’última nit de juliol.
La diva dels anys 80, coneguda per temes com “A Total Eclipse Of The Heart” i “It’s a Hearthache” presentarà a Cambrils el seu nou disc ‘The Best Is Yet To Come’ publicat aquest mateix febrer. La primera nit d’agost pujaran a l’escenari Stay Homas. El duo Camela i la seva fusió tecno-rumba arribarà el dia 5. A l’endemà, Manel presentarà ‘L’amant malalta’ al públic del FIMC.

La nit de dissabte 7 d’agost concentrarà diverses bandes d’eurodance dels anys 90: Corona, amb “The Rhythm of the Night”, els alemanys Snap!, amb “The Power”, la cantant Whigfield amb “Saturday Night”, o el synthpop d’OBK, amb temes com “El cielo no entiende”. L’espectacle de tribut a la banda sueca, ABBA, The New Experience estrenarà el darrer cap de setmana del festival.

Divendres 13 arribarà el pianista francès Richard Clayderman. Finalment, el 14 d’agost, la Banda Simfònica del Vallès acomiadarà la 46ena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb el seu Concert de pel·lícula

Els concerts se celebraran de dijous a diumenge i començaran a les 22 hores, excepte l’espectacle d’El Pot Petit, que ho farà en horari familiar. Les entrades es poden adquirir des d’aquest dilluns via Internet tot i que hi ha la previsió d’instal·lar un punt de venda físic a Cambrils al juny.