Una espectacular gala de “belcanto” per les persones amb Asperger

El festival líric internacional DAURADA ESCENA i MundoTEA organitzen una gala solidària per divulgar i prendre consciència social sobre el Síndrome d'Asperger

DAURADA ESCENA, el festival líric internacional nascut a la província de Tarragona l’any 2017 amb un alt compromís social, i MundoTEA, start up d’innovació social nascuda a la incubadora Tarragona Impulsa, uneixen els seus esforços amb l’objectiu d’organitzar una gala solidària perquè la societat conegui millor i prengui consciència sobre el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Alta Funcionalitat (TEA-AF), fins fa poc temps conegut com a Síndrome d’Asperger.

La gala, que es celebrarà el pròxim 4 de gener de 2019 a les 20 h en el Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, compta amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els fons recaptats aniran destinats íntegrament a l’AMPA de l’Escola Mestral. El Trastorn de l’Espectre de l’Autisme encara comporta un important repte en la comunicació i
en la interacció social per la millora de la convivència i la qualitat de les persones amb TEA. La recaptació obtinguda permetrà iniciar accions que millorin la qualitat de vida dels nens diagnosticats, amb accions com les que es descriuen: divulgació i realització de campanyes per millorar la consciència social; formació (professors, vetlladores de menjadors, activitats extraescolars…); realització de tallers amb pares i fills. Ex. “Sóc autista per un dia”; comprar material tecnològic; i senyalística (implantació de pictogrames).

El preu de l’entrada serà 10 euros. Es podrà adquirir una hora abans en el mateix Teatre Auditori. Així mateix es crearà una fila 0 amb l’objectiu que aquelles persones que no puguin assistir a la gala però que vulguin col·laborar ho puguin fer mitjançant el número de compte de la Caixa: ES27 2100 0141 3101 0230 4406.

La gala comptarà amb intèrprets de reconegut prestigi artístic, presents en els principals teatres del país, i que han acceptat participar de forma solidària.