El PP de Cambrils reclama retirar les pancartes de caire polític de l’Ajuntament

El portaveu popular, David Chatelain, afirma que “és una nova oportunitat a l’Alcaldessa per esmenar l’insult del seu regidor als aragonesos i deixar de posar en perill el nostre principal motor econòmic”

El Partit Popular de Cambrils ha entrat una moció a registre de l’Ajuntament per ‘relligar els llaços d’amistat trencats amb la Comunitat d’Aragó arran de l’insult que els hi va dedicar el regidor de Joventut i Noves Tecnologies. El portaveu del PP cambrilenc, David Chatelain, ha explicat que “presentem aquesta moció en defensa de la imatge turística de Cambrils, ja que és el nostre principal motor econòmic”. Per Chatelain, “l’Alcadessa va actuar com a líder d’ERC i va defensar el seu regidor quan el que hauria d’haver fet és destituir-lo. Avui li donem una nova oportunitat per esmenar el greu error del seu regidor i li proposem dues accions a la moció: demanar disculpes al poble aragonès i retirar les pancartes de caire polític de l’Ajuntament com a gest amb l’Aragó i la resta d’Espanya”.

“Així mateix”, ha afegit el portaveu popular, “esperem comptar amb el suport de les altres forces constitucionalistes, com el PSC i Ciutadans, per continuar fent de Cambrils un municipi obert a tots i tothom, allunyat del sectarisme d’alguns membres d’Esquerra Republicana de Catalunya”.