El terror victorià serà el protagonista del Parc Samà aquesta tardor

L'espai oferirà quatre activitats dins l'experiència del Dark Samà

Un dels actors que participen al Dark Samà explicant la seva activitat. Foto: JC

El Parc Samà de Cambrils tornarà a celebrar Halloween amb les terrorífiques experiències de Dark Samà. Enguany, s’ha volgut adaptar la proposta a la personalitat del parc i s’ha pres com a referència la seva construcció a finals del segle XIX. Per això, les quatre activitats -3 passatges del terror i un taller d’activitats- que es faran estaran ambientades en personatges i llocs icònics d’aquest moment històric, conegut com a època victoriana.

Una de les novetats d’aquest any serà un passatge de realitat virtual. Estarà ambientat en els assassinats de Jack l’Esbudellador i, amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual, el visitant podrà submergir-se en els nocturns carrer de la Londres victoriana plena de boira. Cal destacar que aquesta activitat només és apta per majors de 14 anys.

A més, hi haurà dos passatges del terror interiors. D’una banda el Terror Victòria, on el visitant farà un trajecte per cel·les, racons foscos i un particular saló de ball plens de tenebrosos personatges victorians. D’altra banda, està el celler del professor Abraham Van Helsing, on s’allotgen les víctimes dels vampirs. Els dos passatges són només per a majors de 12 anys.

Per últim, destinats als nens d’entre 7 i 12 anys, hi haurà un hivernacle de botànica oculta, on un singular matrimoni alemany ha instal·lat el seu peculiar laboratori de conjurs i encanteris entre més de 60 espècies de plantes tropicals. Cada dia es faran 3 tallers: oli d’herbes per ungir espelmes per fer màgia, l’hort de plantes solanàcies com la mandràgora, i el laboratori d’arrels i plantes per fer conjunts i encanteris.

A diferència de l’any passat, l’horari serà exclusivament diürn i estarà obert fins a les 20 hores. El parc seguirà oferint la seva visita habitual, però aquells que ho desitgin podran gaudir de les experiències de Dark Samà per 7 euros més (17€ en total el preu d’adult i 13€ per nens i sèniors). Dark Samà es podrà gaudir des de l’11 d’octubre fins al 10 de novembre els divendres, dissabtes i diumenges. A més també estarà obert el dijous 31 d’octubre, vigília de Tots Sants.