Cambrils se converteix en l’epicentre esportiu durant la Setmana Santa

La xifra s’ha doblat respecte l’any passat gràcies a l’increment d’esdeveniments esportius

L’increment d’esdeveniments esportius i la consolidació dels tornejos ja habituals han portat a Cambrils més esportistes que mai aquesta Setmana Santa. Més de 10.000 esportistes, el doble que l’any passat en aquestes mateixes dates, han visitat Cambrils amb els seus acompanyants, tècnics i organitzadors. Les xifres demostren una vegada més l’atractiu turístic de Cambrils i l’aposta del govern per potenciar el turisme esportiu i familiar.

La principal novetat ha estat la celebració del Mundialet, el torneig de futbol base més multitudinari del món, amb la participació de més de 4.000 futbolistes d’entre 7 i 13 anys agrupats en més de 200 equips dels cinc continents de categories prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

Altres competicions importants han estat el 14è torneig internacional TGN Bàsquet Cambrils, que enguany ha batut el rècord amb 80 equips inscrits; el torneig internacional de futbol Costa Daurada Cup, que s’ha convertit en una referència a tot l’Estat per l’alta participació d’equips femenins, i la 6a edició del D.O. World Dancesport, que ha comptat amb 2.600 ballarins de 41 països diferents.

Paral·lelament a tots aquests esdeveniments, el Departament d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat el Diveresport del 10 al 13 d’abril per nens i nenes de 3 a 14 anys, amb activitats lúdiques i esportives, tallers i activitats aquàtiques.

Una altra activitat esportiva que s’ha celebrat coincidint amb la Setmana Santa ha estat la vintena edició de la Festa de l’Esport, un acte de reconeixement a les entitats esportives i esportistes del municipi. A més, s’ha disputat la 3a Ronda de Bitlles dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Parc del Pescador, el Club Nàutic ha organitzat el 3er Easter Camp Clínic de Vela i la 25a regata de creuers Singladures Costa Daurada (Creuers), i 130 triatletes de dos clubs francesos han dut a terme diferents sessions d’entrenament i perfeccionament a la piscina coberta.